sm md lg xl

En plats där du växer

Att arbeta med B2B-kommunikation är både intellektuellt stimulerande och emotionellt engagerande. Utan våra kunder stannar samhället. Tillsammans gör vi världen lite bättre.

Sök jobb här och nu

Vi lägger ut lediga tjänster här på webben och även på LinkedIn. Även om det inte finns någon ledig tjänst just nu, så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med trevliga och talangfulla människor. Börja med att skriva några rader och skicka eventuella arbetsprover. job[at]sandbergtrygg.com

För vissa tjänster tillämpar vi arbetsprover. Det gör vi för din och för vår skull – vi vill ju båda hitta rätt. Efter att du har skickat in ditt arbetsprov följer vi upp med ett möte. Det ger dig chansen att berätta hur du har tänkt och vi får möjlighet att ge feedback och ställa frågor.

Med en tjänst på Sandberg Trygg följer alla de förmåner du förväntar dig av en modern arbetsgivare. Du får också lära känna människor från världens alla hörn. Det är en naturlig och väldigt trevlig bieffekt av att arbeta med internationell B2B-kommunikation.