sm md lg xl
ST

Sandberg Trygg generationsväxlar

Louise Danckwardt CEO | Managing Partner juni 23, 2021

Louise Danckwardt, VD, samt Urban Ericsson, copywriter, tar över ägandet av kommunikationsbyrån Sandberg Trygg.

Majoritetsägaren Henrik Dubois lämnar nu över stafettpinnen till Louise Danckwardt, som ny majoritetsägare. Henrik Dubois liksom övriga ägare kommer alla att jobba kvar på byrån.

Det krävs snabbhet, flexibilitet och genomförandekraft för att hålla positionen som en av Sveriges ledande byråer inom B2B. I takt med att affärerna tar fart igen efter en lång pandemi är tiden rätt att genomföra generationsskiftet.

– Det är svårt att hitta en bättre tidpunkt att lämna över stafettpinnen, säger Henrik Dubois, tidigare majoritetsägare av Sandberg Trygg. Louise har under pandemin visat vilken stark ledare hon är. Med sitt skarpa strategiska affärssinne, förändringsbenägenhet och fantastiska energi är hon helt rätt person att utveckla byrån vidare in i framtiden. Tillsammans med Urban som är en mycket erfaren och driven kreatör kommer byråns framtid vara i goda händer. Jag ser fram emot att vara kvar på byrån och att helt kunna fokusera på mina kunder.

– Redan när jag tog över som VD efter Henrik Dubois, för tre år sedan, var detta en del av planen, säger Louise Danckwardt. Jag är så stolt och glad över att vi kommit till den punkten nu. Urban och jag kompletterar varandra väldigt väl. Vi har båda en lång erfarenhet och brinner för att bygga en stark företagskultur som stimulerar kreativitet. Jag ser så mycket fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande tillsammans med Urban och våra fantastiska medarbetare. Att våra tidigare delägare alla stannar på byrån och fortsätter sina viktiga kunduppdrag är också väldigt positivt. Vi skapar nytt samtidigt som vi ser till att ha stabilitet.

Urban Ericsson, copywriter

Vill du veta detaljerna? Kontakta mig

Louise Danckwardt CEO | Managing Partner +46 735 58 15 17