sm md lg xl
ST

Sandberg Trygg skapar kreativa mötesplatser och växlar upp i Stockholm

Louise Danckwardt CEO & Managing Partner september 25, 2020

Coronapandemin har inneburit oförutsägbara och tuffa utmaningar men också gett kraft till nya kreativa tankar kring både arbetsmiljö och arbetsmetoder. Sandberg Trygg drar lärdom av pandemin och ställer om för att skapa kreativa och dynamiska arbetsplatser genom att flytta i Göteborg och växla upp i Stockholm.

– Pandemin har lärt oss att ingenting blir som förut och att vi måste vara både ”på tå” och modiga. Vi har agerat agilt under hela Corona-krisen, säger Louise Danckwardt, VD för Sandberg Trygg. Vi lyckades snabbt ställa om vårt sätt att arbeta och insåg då att vår syn på hur kontoret ska se ut för att möta behoven förändrades radikalt. Det finns inget att vänta på utan vi måste tänka nytt redan nu. Vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda våra kunder och medarbetare en helt ny kreativ och innovativ mötesplats i Göteborg. Vi har lämnat vår tidigare lokal med skrivbordsintensiva ytor och i stället skapat en plats där anställda och våra kunder för möjlighet att samarbeta i olika miljöer utifrån nya behov.

– Samtidigt så vill vi också växla upp i Stockholm och detta är precis rätt tid att göra det. Så från och med den 1 oktober har jag min bas i Stockholm, fortsätter Louise Danckwardt.

– Jag ser framemot att flytta till Stockholm och fortsätta ta tillvara på de möjligheter som uppenbarar sig. Det är kanske ett slitet uttryck att nöden är uppfinningarnas moder, men för Sandberg Trygg har pandemin oanat hjälpt oss att utmana oss själva och fantastiska förutsättningar har vuxit fram, avslutar Louise Danckwardt.

Vill du veta detaljerna? Kontakta mig

Louise Danckwardt CEO & Managing Partner +46 735 58 15 17