sm md lg xl
ST

Sandberg Trygg växlar upp med ett breddat erbjudande och två nya toppkrafter i Stockholm

Louise Danckwardt CEO & Managing Partner januari 13, 2021

Sandberg Trygg fortsätter sin satsning på nya tjänster inom B2B och adderar två viktiga nyckelerbjudanden, IR och Growth. Andreas Rudin, Head of Investor Relations och Nicklas Pettersson, Head of Growth förstärker teamet på byrån från årsskiftet.

– Pandemin har lärt oss att ingenting blir som förut och att vi måste vara både på tå och modiga, säger Louise Danckwardt, VD för Sandberg Trygg. Under pandemin lyckades vi snabbt ställa om vårt sätt att arbeta och såg att det nu finns potential för att satsa helt nytt. Kunskapsinsikter är A och O och vårt nya IR-erbjudande blir ett viktigt strategiskt verktyg i insiktsarbetet för de varumärkes- och marketinguppdrag vi har för våra stora kunder. Men det kommer framförallt att ge oss möjlighet att närma oss helt nya kundgrupper och uppdrag. Den digitala utvecklingen har kommit alltmer i fokus under pandemin och accelererar snabbt. Vårt nya fördjupade erbjudande inom digital affärsutveckling kommer att vara precis rätt för att hjälpa våra kunder att snabbare nå sina mål, fortsätter Louise Danckwardt. Jag är glad och stolt att kunna hälsa Andreas och Nicklas välkomna till oss och ser mycket framemot att arbeta tillsammans.

Andreas och Nicklas är placerade på Sandberg Tryggs kontor i Stockholm.

Nicklas Pettersson, Head of Growth, kommer närmast från en tjänst som Global Growth Marketing Manager på analys- och insiktsföretaget Whispr Group. Nicklas har tidigare lång internationell erfarenhet både från varumärkesarbete inom B2C och från lead generation/digital sales inom B2B bl a på bolaget Invise – en av Nordens ledande Inbound byråer.

– Jag hoppas att min erfarenhet av marknadsföring och digital försäljning både lokalt och internationellt kan förstärka Sandberg Tryggs erbjudande och leverans ytterligare inom lead-generation och digital sales. Jag ser fram emot att få vara med och förverkliga Sandberg Tryggs framtidsplaner och vara en del av det team som skapar värde för våra nuvarande och framtida kunder , säger Nicklas Pettersson.

Andreas Rudin, Head of Investor Relations, kommer närmast från en roll som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Narva. Andreas har tidigare erfarenhet som IR-manager på fastighetsbolaget Hemsö och som seniorkonsult med fokus på finansiell kommunikation från olika byråer.

– Det är en riktigt spännande mix med Sandberg Tryggs spetskompetens inom datadriven digital kommunikation och mina drygt 15 år inom IR- och finansiell kommunikation på både konsult- och kundsidan. Jag ser framemot att sätta Sandberg Trygg på IR-kartan och jag är övertygad om att vi kommer skapa många skarpa koncept och nöjda kunder tillsammans, säger Andreas Rudin.