Sandberg Trygg växlar upp med ett breddat erbjudande

Sandberg Trygg fortsätter sin satsning på nya tjänster och adderar nu IR till sitt erbjudande. Ansvarig för satsningen är Andreas Rudin, som har drygt 15 års erfarenhet inom IR- och finansiell kommunikation på både konsult och kundsidan.

– Pandemin har lärt oss att ingenting blir som förut och att vi måste vara både på tå och modiga, säger Louise Danckwardt, VD för Sandberg Trygg. Under pandemin lyckades vi snabbt ställa om vårt sätt att arbeta och såg att det nu finns potential för att satsa helt nytt. Kunskapsinsikter är A och O och vårt nya IR-erbjudande blir ett viktigt strategiskt verktyg i insiktsarbetet för de varumärkes- och marketinguppdrag vi har för våra stora kunder. Men det kommer framförallt att ge oss möjlighet att närma oss helt nya kundgrupper och uppdrag.

Andreas Rudin, Head of Investor Relations, kommer närmast från en roll som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Narva. Andreas har tidigare erfarenhet som IR-manager på fastighetsbolaget Hemsö och som seniorkonsult med fokus på finansiell kommunikation från olika byråer.

Andreas Rudin Head of Investor Relations

– Det är en riktigt spännande mix med Sandberg Tryggs spetskompetens inom datadriven digital kommunikation och mina drygt 15 år inom IR- och finansiell kommunikation på både konsult- och kundsidan. Jag ser framemot att sätta Sandberg Trygg på IR-kartan och jag är övertygad om att vi kommer skapa många skarpa koncept och nöjda kunder tillsammans, säger Andreas Rudin.

Fler nyheter

Wardt Communication slår rekord och når en omsättning på 47 miljoner

Wardt Communication, en av landets ledande kommunikationsbyråer inom B2B, slår rekord och förväntas nå en…

Läs mer

Wardt Communication gör så här långt sitt bästa år i byråns historia.

Bakom det historiska halvårsresultat ligger byråns utökade fokus på att förstå och tillgodose kundernas behov…

Läs mer

Wardt växer snabbt inom IR

Wardt Communication, som är en av landets ledande kommunikationsbyråer inom B2B, tog för cirka två…

Läs mer