sm md lg xl
ST

Vi sätter kreativiteten i fokus och knyter till oss prisbelönad varumärkeskreatör

Louise Danckwardt CEO | Managing Partner november 9, 2021

Företagens behov av att stärka sina varumärken märks tydligt efter pandemin. Sandberg Trygg möter den ökande efterfrågan med fokus på kreativitet och knyter till sig Anders Lidzell, flerfaldigt prisbelönad copywriter med ett CV som få kan matcha.

– Anders erfarenhet av B2C och B2B på några av Sveriges bästa byråer är precis vad vi behöver för att lyfta de många spännande varumärkesuppdrag som kommer in nu, säger Louise Danckwardt, VD på Sandberg Trygg. Vi ser väldigt tydligt hur fokus flyttas från säljdrivande aktiviteter till att bygga varumärket starkare och därmed ge våra kunder större konkurrensförmåga och en bättre spelplan efter pandemin.

Anders Lidzell kommer närmast från egen verksamhet som copywriter och har tidigare arbetat på Forsman & Bodenfors, Åkestam Holst, DDB Stockholm, Paradiset, SWE med många flera. Han är belönad i Guldägget, 100W, Eurobest, Clio och Cannes Lions för att nämna några.

– Jag gillar byråns energi och strategiska kunnande. Dessutom imponerar de uppdrag som nu kommer in. Här finns utrymme att bygga starka varumärken och ändra positioner med hjälp av kreativ kommunikation, säger Anders Lidzell. Jag gillar också tanken att jobba i ett “matriarkat”.  Byrån både ägs och leds av en kvinna, vilket känns obegripligt ovanligt och helt rätt i tiden.

För att ytterligare understryka byråns kreativa fokus tar art director José Oléa, tidigare delägare, en ny roll som Creative Director på byrån.

José, eller Pepe som vi kolleger kallar honom, är en av våra mest erfarna kreatörer och det känns helt naturligt att han tar det övergripande kreativa ansvaret när vi går in i denna expansiva fas, säger Louise Danckwardt.  Med Anders på plats och Pepe i en ny roll känner jag mig väldigt taggad att tillsammans med alla fantastiska medarbetare möta våra kunders nya behov, avslutar Louise.